Korealaiset salaattikääröt
Ihania eksoottisia makuja käärittynä rapeaan korealaiseen salaattikääröön.
Korealaiset salaattikääröt
Ihania eksoottisia makuja käärittynä rapeaan korealaiseen salaattikääröön.
Välineet
Ainekset
500 g kananrintaa paloina
2 tbsp oliiviöljyä
4 kynttä hienonnettua valkosipulia
1 rkl korealaista chilitahnaa
1 rkl soijakastiketta
1 rkl hunajaa
2 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl seesamiöljyä
2 rkl kidesokeria
1 kerä vihreää salaattia
1 rkl seesaminsiemeniä
1 ruohosipulia silputtuna
Vaiheittaiset ohjeet
Kiinnitä metalliseen lihamyllyyn keskikokoinen jauhinlevy ja liitä mylly yleiskoneeseen. Jauha kananliha nopeudella 4.
Kuumenna oliiviöljy pannulla ja lisää jauhettu kananrinta. Kypsennä tasaisesti sekoittaen, kunnes kana ei ole enää punaista ja kaikki neste on haihtunut pois.
Sekoita kulhossa soijakastike, seesamiöljy, korealainen chilitahna, riisiviinietikka, hunaja, hienonnettu valkosipuli ja kidesokeri. Lisää seos kanaan ja sekoita yhteen, kunnes kana on kastikkeen väristä.
Kiehauta ja keitä hiljalleen, kunnes suurin osa nesteestä on paksuuntunut ja imeytynyt kanaan.
Irrota salaatinlehdet kerän tyvestä. Huuhtele ja kuivaa. Nosta kana lusikalla salaatinlehdille. Koristele seesaminsiemenillä ja ruohosipulilla.