Kesäiset kanahampurilaiset
On aika päivittää normaali hampurilainen tähän ihanaan kesäiseen versioon, joka on täynnä makeita ja yrttisiä makuja.
Kesäiset kanahampurilaiset
On aika päivittää normaali hampurilainen tähän ihanaan kesäiseen versioon, joka on täynnä makeita ja yrttisiä makuja.
Välineet
Ainekset
1.2 kg broilerin rintafileitä
4 tl pippuria
6 tl suolaa
100 g korppujauhoja
6 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
200 g siivutettua mozzarellaa
4 persikkaa
120 g pestoa
24 basilikan lehteä
Vaiheittaiset ohjeet
Kiinnitä yleiskoneeseen lihapuristinlisävaruste ja jauha broilerin rintafileitä nopeudella 6.
Laita jauhettu broileri yleiskoneen kulhoon ja kiinnitä koneeseen vatkain. Lisää pippuria, suolaa, korppujauhoja ja hienonnettua valkosipulia. Sekoita 1-nopeudella, kunnes ainekset ovat sekoittuneet juuri ja juuri. Muotoile lihasta hampurilaispihvejä ja grillaa pihvejä korkealla lämmöllä 4 minuutin ajan kummaltakin puolelta.
Lisää mozzarellaviipaleet hampurilaispihvien päälle ja grillaa vielä 2 minuuttia. Pihvin lämpö sulattaa juuston.
Viipaloi persikat paksuiksi viipaleiksi ja grillaa korkealla lämmöllä 2 minuutin ajan kummaltakin puolelta.
Puolita hampurilaissämpylät ja levitä pesto sämpylöiden pohjapuoliskoille. Aseta pihvi sämpylän puolikkaan päälle. Lisää grillatut persikat ja lisää lopuksi tuoreita basilikanlehtiä.