Kalaburgeri
Herkulliset kalaburgerit maistuvat myös lapsille!
Kalaburgeri
Herkulliset kalaburgerit maistuvat myös lapsille!
Välineet
Ainekset
150 g valkoisen kalan fileitä
30 g vihreitä papuja keitettynä
2 kevätsipulia
1 kananmuna
1 rkl punaista currytahnaa
1 rkl soijakastiketta
1 viipale paahdettua leipää ilman kuorta
2 rkl jauhoja
Vaiheittaiset ohjeet
Keitä vihreitä papuja 8 minuuttia.
Kiinnitä ruostumattomasta teräksestä valmistettu monitoimiterä monitoimikoneeseen.
Pilko kala, vihreät pavut ja salottisipulit isoiksi paloiksi. Laita ne monitoimikoneeseen ja käytä sykäystoimintoa, kunnes seos on hiutalemaista. Älä sekoita liikaa.
Irrota ruostumattomasta teräksestä valmistettu monitoimiterä ja sekoita seokseen lusikalla kananmuna, punainen currytahna ja soijakastike. Paloittele leipä pieniksi kuutioiksi ja lisää seokseen. Vatkaa.
Anna jäähtyä jääkaapissa 15 minuuttia.
Täytä matala lautanen jauhoilla. Pyörittele burgeripihvit käsin ja peitä ne jauholla.
Paista kalapihvejä molemmin puolin oliiviöljyssä, kunnes pihvien pinta on kullanruskea ja rapea.
Höystä burgeri kaalisalaatilla tai suosikkivihanneksillasi.