Skip the navigation

Kalaburgeri

KitchenAid Chef

Herkulliset kalaburgerit maistuvat myös lapsille!

Import-Recipe - Fish burger

Kalaburgeri

KitchenAid Chef

Herkulliset kalaburgerit maistuvat myös lapsille!

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
15min
Ruoanlaitto
10min
Yhteensä
25min
Annos
2
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

150 g valkoisen kalan fileitä

30 g vihreitä papuja keitettynä

2 kevätsipulia

1 kananmuna

1 rkl punaista currytahnaa

1 rkl soijakastiketta

1 viipale paahdettua leipää ilman kuorta

2 rkl jauhoja

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Keitä vihreitä papuja 8 minuuttia.

  2. Kiinnitä ruostumattomasta teräksestä valmistettu monitoimiterä monitoimikoneeseen.

  3. Pilko kala, vihreät pavut ja salottisipulit isoiksi paloiksi. Laita ne monitoimikoneeseen ja käytä sykäystoimintoa, kunnes seos on hiutalemaista. Älä sekoita liikaa.

  4. Irrota ruostumattomasta teräksestä valmistettu monitoimiterä ja sekoita seokseen lusikalla kananmuna, punainen currytahna ja soijakastike. Paloittele leipä pieniksi kuutioiksi ja lisää seokseen. Vatkaa.

  5. Anna jäähtyä jääkaapissa 15 minuuttia.

  6. Täytä matala lautanen jauhoilla. Pyörittele burgeripihvit käsin ja peitä ne jauholla.

  7. Paista kalapihvejä molemmin puolin oliiviöljyssä, kunnes pihvien pinta on kullanruskea ja rapea.

  8. Höystä burgeri kaalisalaatilla tai suosikkivihanneksillasi.