Perusteet: maustettu kermavaahto
Tämä ranskalaisen keittiön klassikko on kevyttä, ilmavaa ja herkullisen makeaa. Voit käyttää sitä monien jälkiruokien ja juomien lisukkeena.
Perusteet: maustettu kermavaahto
Tämä ranskalaisen keittiön klassikko on kevyttä, ilmavaa ja herkullisen makeaa. Voit käyttää sitä monien jälkiruokien ja juomien lisukkeena.
Välineet
Ainekset
450 g vispikermaa
2,5 rkl hienoa sokeria
1 rkl vaniljatahnaa
Vaiheittaiset ohjeet
Laita 9-nopeuksisen sähkövatkaimen turbovatkaimet ja kulho pakastimeen 15 minuutiksi ennen maustetun kermavaahdon valmistamista.
Kaada vispikerma viilennettyyn kulhoon. Aloita sekoittaminen ja lisää hieno sokeri. Vatkaa, kunnes vaahtoon muodostuu pehmeitä huippuja.
Lisää vaniljatahna ja sekoita. Säilytä jääkaapissa. Käytä kakkujen, piirakoiden, jäätelön tai juomien päällä.