Skip the navigation

Kakun kuorrute

KitchenAid Chef

Voikreemikuorrute, joka sopii erinomaisesti nakukakkuihin ja täysin kuorrutettuihin 3-kerroksisiin kakkuihin.

Import-Recipe - Cake icing

Kakun kuorrute

KitchenAid Chef

Voikreemikuorrute, joka sopii erinomaisesti nakukakkuihin ja täysin kuorrutettuihin 3-kerroksisiin kakkuihin.

Välineet

StandMixer
Sifter
Valmistelu
10min
Yhteensä
10min
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

230 g pehmeää voita

500 g tomusokeria

1 tl vaniljauutetta

2 rkl kermaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lisää pehmennyt voi lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Vaahdota voita nopeudella 4, kunnes se on tasaista ja sen väri on vaalennut.

  2. Kiinnitä yleiskoneeseen siivilä ja vaaka -lisävaruste ja siivilöi tomusokeri kulhoon nopeudella 4 samalla kun jatkat sekoittamista.

  3. Lisää vaniljauutetta ja kuohukermaa ja sekoita nopeudella 6, kunnes seos on tasainen.

  4. Lisää tomusokeria, jos haluat kiinteämmän kuorrutteen. Jos haluat pehmeämmän kuorrutteen, lisää kermaa ruokalusikallinen kerrallaan.

  5. Pyörivän kakkualustan avulla voit levittää kuorrutteen tasaisesti ilman, että kakkua täytyy kääntää kuorruttamisen aikana.

  6. Saat sileän kuorrutteen käyttämällä pursotuspussia.

  7. Aseta leivinpaperisuikaleita kakun reunoihin, jotta reunoista tulee siistit. Vedä ne pois, kun kuorrutus on valmis.

  8. Käyttämällä kuorrutuslastaa saat kakun pinnasta sileän.