Kakun kuorrute
Voikreemikuorrute, joka sopii erinomaisesti nakukakkuihin ja täysin kuorrutettuihin 3-kerroksisiin kakkuihin.
Kakun kuorrute
Voikreemikuorrute, joka sopii erinomaisesti nakukakkuihin ja täysin kuorrutettuihin 3-kerroksisiin kakkuihin.
Välineet
Ainekset
230 g pehmeää voita
500 g tomusokeria
1 tl vaniljauutetta
2 rkl kermaa
Vaiheittaiset ohjeet
Lisää pehmennyt voi lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Vaahdota voita nopeudella 4, kunnes se on tasaista ja sen väri on vaalennut.
Kiinnitä yleiskoneeseen siivilä ja vaaka -lisävaruste ja siivilöi tomusokeri kulhoon nopeudella 4 samalla kun jatkat sekoittamista.
Lisää vaniljauutetta ja kuohukermaa ja sekoita nopeudella 6, kunnes seos on tasainen.
Lisää tomusokeria, jos haluat kiinteämmän kuorrutteen. Jos haluat pehmeämmän kuorrutteen, lisää kermaa ruokalusikallinen kerrallaan.
Pyörivän kakkualustan avulla voit levittää kuorrutteen tasaisesti ilman, että kakkua täytyy kääntää kuorruttamisen aikana.
Saat sileän kuorrutteen käyttämällä pursotuspussia.
Aseta leivinpaperisuikaleita kakun reunoihin, jotta reunoista tulee siistit. Vedä ne pois, kun kuorrutus on valmis.
Käyttämällä kuorrutuslastaa saat kakun pinnasta sileän.