Skip the navigation

Kuinka kovaa minun tulisi tampata kahvia, kun valmistan espressoa?

Kun tamppaat jauhettua kahvia, se on tehtävä napakasti ja tasaisesti, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. Näin saat täydellisen tamppaustuloksen...

Haluatko tampata kuin ammattilainen? Tasainen tamppauspinta on yhtä tärkeä kuin käytetty paine.

Sinun tulisi tampata lujalla ja tasaisella, noin 20 kilon paineella. Näin saat aikaan kahvikerroksen, jonka tiheys on kauttaaltaan tasainen. Vesi pääsee virtaamaan tasaisesti koko painetun kahvimassan läpi ja saat parhaan mahdollisen maun.

Huom: Espressokoneemme suodatinkahvassa on ainutlaatuinen litteä pohja, joka helpottaa tasaista tamppaamista ja minimoi veden kanavoitumisen. Se on suunniteltu antamaan sinulle ohjat.

Aiheeseen liittyviä yleisiä kysymyksiä

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

yesno