Skip the navigation

Yrttivoi

KitchenAid Chef

Tämä yrttivoi kruunaa kala- ja äyriäisruoat, grillatun lihan ja kypsennetyt vihannekset, mutta toimii sellaisenaan myös tuoreen leivän päällä.

Import-Recipe - Herb butter

Yrttivoi

KitchenAid Chef

Tämä yrttivoi kruunaa kala- ja äyriäisruoat, grillatun lihan ja kypsennetyt vihannekset, mutta toimii sellaisenaan myös tuoreen leivän päällä.

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
15min
Yhteensä
15min
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

1 kokonainen valkosipuli

1 rkl oliiviöljyä

1 rkl suolaa

1 tl pippuria

35 g persiljaa

35 g ruohosipulia

35 g basilikaa

250 g huoneenlämpöistä voita

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Leikkaa valkosipulinipun varsi pois ja kääri kynnet folioon. Pirskota päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Kääri valkosipuli kokonaan folioon ja paahda 45 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

  2. Laita persilja, ruohosipuli ja basilika johdottomaan KitchenAid-miniteholeikkuriin.

  3. Sulje kansi ja käytä laitetta nopeudella 2. Paina Pulse/On (Sykäys/Päälle) -painiketta, kunnes laite on pilkkonut ainekset.

  4. Laita pehmeä voi suureen kulhoon ja ripottele päälle hienonnetut tuoreet yrtit ja paahdettu valkosipuli. Sekoita lusikalla, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet.

  5. Rullaa voi haloksi muovikelmun avulla. Jäähdytä jääkaapissa tunnin ajan, kunnes yrttivoi on kiinteää.