Skip the navigation

Voi

KitchenAid Chef

Onko olemassa mitään, minkä makua reilu sipaisu voita ei parantaisi? Tässä on opas kotitekoisen voin valmistamiseen.

butter thumbnail

Voi

KitchenAid Chef

Onko olemassa mitään, minkä makua reilu sipaisu voita ei parantaisi? Tässä on opas kotitekoisen voin valmistamiseen.

Välineet

StandMixer
Valmistelu
20min
Yhteensä
20min
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

1 l vispikermaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita vispikerma vispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Laita kulhon päälle roiskesuoja. Aloita sekoittaminen nopeudella 1 ja nosta hitaasti nopeutta kahdeksaan, kunnes seos näyttää juoksettuneelta. Kun voi on täysin eronnut maidosta, valuta se siivilässä. Jäljelle jäänyt neste on piimää, jota voi myöhemmin käyttää ruoanlaittoon ja leivontaan.

  2. Täytä kulho jääkylmällä vedellä ja puristele ja hiero voita varovasti, jotta siihen ei jää nestetaskuja. Kaada vesi pois, kun se muuttuu valkoiseksi, ja toista edelliset vaiheet, kunnes se on kirkasta.

  3. Siirrä voi voilautaselle ja säilytä sitä jääkaapissa.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Jopa -30%

Osta se omaksesi hyödyntämällä verkkosivustomme upeat tarjoukset.