Tuoreet kevätkääryleet
Nämä kevätkääryleet sopivat täydellisesti terveelliseksi illalliseksi ystävän kanssa. Seuraavana päivänä ne maistuvat yhtä hyvältä lounaaksi!
Tuoreet kevätkääryleet
Nämä kevätkääryleet sopivat täydellisesti terveelliseksi illalliseksi ystävän kanssa. Seuraavana päivänä ne maistuvat yhtä hyvältä lounaaksi!
Välineet
Ainekset
4 porkkanat
12 retiisits
4 mini kurkut
1/4 valkokaali
2 avokadot
8 kypsennetyt katkaravut
100 g keitetyt riisinuudelit
12 riisipaperikääreet
kourallinen Tuore minttut
kourallinen salaatti
Vaiheittaiset ohjeet
Kuori porkkanat ja leikkaa retiisit.
Aseta säädettävä viipalointikiekko ruokaprosessorin lisälaitteeseen ja kiinnitä se sauvasekoittimeen.
Aseta tehosekoittimen nopeudeksi 10 ja viipaloi retiisit ja kurkku.
Aseta kääntyvä silppurikiekko ja silppua kaali ja porkkanat nopeudella 4. Yhdistä porkkanat ja kaali suuressa kulhossa.
Viipaloi avokado ja laita kaikki valmiiksi kevätkääryleiden kokoamista varten.
Täytä suuri lautanen tai kulho haalealla vedellä. Kasta riisipaperikääre veteen 2 sekunniksi ja aseta se tasaisesti lautaselle.
Aseta keskelle riviin avokado, katkarapu, riisinuudelit, kaali ja porkkana, retiisit, kurkku, salaatti ja minttu. Jätä riisipaperin kummallekin puolelle noin 5 cm vapaata tilaa.
Taita peittämättömät sivut sisäänpäin ja kääri kääre tiukasti kokoon.