Skip the navigation

Tuorepuuro mustikkakastikkeella

KitchenAid Chef

Yön yli hautunut tuorepuuro on täyttävä ja herkullinen aamupala.

Import-Recipe - Overnight porridge with blueberry sauce

Tuorepuuro mustikkakastikkeella

KitchenAid Chef

Yön yli hautunut tuorepuuro on täyttävä ja herkullinen aamupala.

Välineet

Blender
Valmistelu
10min
Yhteensä
10min
Annos
2
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

90 g kaurahiutaleita

2 rkl maapähkinävoita

2 rkl vaahterasiirappia

360 ml maitoa

150 g mustikoita

1 tl sitruunamehua

1 rkl sokeria

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita kaurahiutaleet, maapähkinävoi, vaahterasiirappi ja maito purkkiin.

  2. Pidä puuropurkkia jääkaapissa vähintään 6 tuntia, mielellään yön yli.

  3. Sekoita mustikat, sitruunanmehu ja sokeri kattilassa. Anna hautua matalalla lämmöllä, kunnes mustikat ovat muussaantuneet.

  4. Kaada mustikkaseos tehosekoittimen kannuun ja sekoita nopeudella 7. Valuta kastike hienon verkkosiivilän läpi.

  5. Kaada mustikkakastike puuron päälle ennen nauttimista.