Välineet
Ainekset
3 kananmunaa
120 g tomusokeria
500 g mascarponea
24 kpl amaretti-keksejä
125 ml espressoa
3 rkl kaakaojauhetta
Vaiheittaiset ohjeet
Laita munankeltuaiset ja tomusokeri yleiskoneen kulhoon.
Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 4. Vatkaa kananmunia vähintään neljä minuuttia, kunnes seos on kevyttä ja kuohkeaa.
Lisää mascarponea yksi ruokalusikallinen kerrallaan ja vatkaa lusikallisten välissä vähintään 30 sekuntia nopeudella 6.
Dippaa amaretti-keksit kokonaan espressoon. Keksien tulee olla kosteita muttei läpimärkiä.
Asettele puolet kekseistä syvään leivonta-astiaan. Levitä keksien päälle puolet mascarponeseoksesta.
Toista edellinen vaihe ja kääri astia tiukasti kelmuun. Laita jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
Ripottele tiramisun päälle kaakaojauhetta juuri ennen tarjoilua.