Timjamikeksit
Yrttiset ja juustoiset timjamikeksit sopivat tarjoiltavaksi juusto- tai leikkelelautasen kera.
Timjamikeksit
Yrttiset ja juustoiset timjamikeksit sopivat tarjoiltavaksi juusto- tai leikkelelautasen kera.
Välineet
Ainekset
100 g hienoksi raastettua parmesaania
150 g vehnäjauhoja
1 tl suolaa
100 g huoneenlämpöistä voita
15 vartta tuoretta timjamia
1 rkl vettä
Vaiheittaiset ohjeet
Tästä reseptistä tulee 40 keksiä.
Laita juusto, jauhot, suola ja voi vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon.
Poista lehdet kymmenestä timjamin varresta ja pilko ne hienoksi. Lisää kulhoon yhdessä veden kanssa. Sekoita nopeudella 2, kunnes taikina pysyy kasassa. Kääri muovikelmuun ja anna tekeytyä 1,5 tuntia.
Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä. Leikkaa taikinasta pyöreitä paloja ja siirrä ne leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
Paista keksejä 12 minuuttia 175 asteessa, kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna jäähtyä ritilällä.