Talviset crostinit paahdettujen rypäleiden kera
Tuo lämpöä talveen näillä herkullisilla crostineilla, jotka on koristeltu paahdetuilla rypäleillä. Jokaisessa suupalassa maistuvat sesongin maut!
Talviset crostinit paahdettujen rypäleiden kera
Tuo lämpöä talveen näillä herkullisilla crostineilla, jotka on koristeltu paahdetuilla rypäleillä. Jokaisessa suupalassa maistuvat sesongin maut!
Välineet
Ainekset
300 g punaisia siemenettömiä rypäleitä
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
1/4 tl mustapippuria
1/4 tl suolaa
1/4 tl tuoreita timjaminlehtiä
150 g vuohenjuustoa
6 viipaleita tummaa leipää
15 g hienonnettua saksanpähkinää
Vaiheittaiset ohjeet
Irrota viinirypäleet tertuista ja aseta ne uunipellille. Pirskota päälle oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa ja lisää pippuri, suola ja timjami. Paahda 20 minuuttia 200-asteisessa uunissa, kunnes viinirypäleisiin alkaa muodostua kupruja.
Aseta leipäviipaleet leivänpaahtimeen, valitse haluamasi paahtoaste ja paina paahtopainiketta.
Viipaloi vuohenjuusto noin 0,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Jaa paahdettujen leipien päälle. Levitä viinirypäleet juuston päälle ja ripottele päälle pilkottuja saksanpähkinöitä.