Skip the navigation

Syksyinen lehtikaalisalaatti

KitchenAid Chef

Ravitseva salaatti täynnä sesongin raaka-aineita.

Import-Recipe - Autumn Kale Salad

Syksyinen lehtikaalisalaatti

KitchenAid Chef

Ravitseva salaatti täynnä sesongin raaka-aineita.

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
20min
Ruoanlaitto
30min
Yhteensä
50min
Vaikeustaso
Keskitaso

Ainekset

500 g myskikurpitsaa

2 rkl oliiviöljyä

1 tl kanelia

1 rkl vaahterasiirappia

2 omenaa

120 g lehtikaalia

100 g pekaanipähkinöitä

100 g granaattiomenan siemeniä

25 g parmesaanijuustoa lastuina

2 rkl tummaa balsamicoa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kuori myskikurpitsa ja leikkaa viipaleiksi. Leikkaa viipaleet puoliksi.

  2. Kiinnitä kuutiointilevy 2,1 litran monitoimikoneeseen ja käytä laitetta nopeudella 1. Kuutioi myskikurpitsa syöttämällä se syöttöputken läpi.

  3. Laita kuutiot kulhoon ja lisää oliiviöljy, jauhettu kaneli ja vaahterasiirappi. Aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa 25–30 minuuttia. Anna jäähtyä.

  4. Leikkaa omenat neljään osaan ja poista siemenkota. Lisää omenat kuutiointilevyllä varustetun monitoimikoneen syöttöputken läpi.

  5. Laita lehtikaali suureen kulhoon. Lisää myskikurpitsa, omena, pekaanipähkinät, granaattiomena ja parmesaanijuusto.

  6. Pirskota salaatin päälle balsamicoa.