Suolattu karamelli-maapähkinävoigranola
Suolattu karamelli-maapähkinävoigranola
Välineet
Ainekset
150 g kaurahiutaleita
20 g puffattua kvinoaa
30 g suolattuja maapähkinöitä
160 g kivettömiä taateleita
140 g maapähkinävoita
ripaus suolaa
Vaiheittaiset ohjeet
Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Sekoita taatelit, maapähkinävoi ja hyppysellinen suolaa tehosekoittimessa.
Sekoita kuivat ainesosat kulhossa.
Kaada maapähkinävoi-taatelikreemi kuivien ainesosien päälle ja sekoita tasaiseksi.
Levitä granola tasaisesti leivinpaperin päälle.
Paista uunissa 10 minuuttia sekoittaen kerran puolivälissä.
Poista granola uunista, kun se on kevyesti paahtunutta ja kullanruskeaa.
Ota se pois uunipelliltä ja anna jäähtyä, kunnes se on huoneenlämpöistä ja kovettunut.