Suolainen kesäkurpitsakakku
Suolainen kesäkurpitsakakku sopii täydellisesti brunssille!
Suolainen kesäkurpitsakakku
Suolainen kesäkurpitsakakku sopii täydellisesti brunssille!
Välineet
Ainekset
1/3 kesäkurpitsa
83 g jauhoja
66 g fetajuustoa
33 ml oliiviöljyä
33 ml maitoa
1 kananmuna
muutama varsi ruohosipulia
pari lehteä minttua
1/3 tl leivinjauhetta
1/3 tl suolaa
Vaiheittaiset ohjeet
Lisää jauhot, leivinjauhe, suola, maito, öljy ja kananmunat yleiskoneen kulhoon.
Kiinnitä vatkain yleiskoneeseen ja sekoita 2-nopeudella 35–40 sekuntia, kunnes taikina on tasaista.
Kiinnitä yleiskoneeseen monitoimikonelisävaruste, johon on kiinnitetty raastinlevy. Aseta taikinakulho lisävarusteen alle. Leikkaa kesäkurpitsa neljään osaan ja työnnä se syöttösuppilon läpi nopeudella 6.
Murusta feta kulhoon. Pilko ja lisää yrtit ja sekoita vatkaimella varustetussa yleiskoneessa 1-nopeudella 15 sekunnin ajan.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan. Paista 45 minuuttia 180-asteisessa esilämmitetyssä uunissa.