Skip the navigation

Suklaatryffelit

KitchenAid Chef

Tällä reseptillä saat suussa sulavia suklaatryffeleitä.

Import-Recipe - Chocolate Truffles

Suklaatryffelit

KitchenAid Chef

Tällä reseptillä saat suussa sulavia suklaatryffeleitä.

Välineet

StandMixer
VegetableSlicerAndShredder
Valmistelu
5min
Ruoanlaitto
10min
Yhteensä
15min
Annos
2
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

125 g tummaa suklaata(60%)

60 g kermaa

50 g tummaa kaakaojauhetta

25 g kookoshiutaleita

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kiinnitä yleiskoneeseen vihannesleikkuri/-raastinlisävaruste, jossa on karkea raastinterä. Raasta suklaata nopeudella 6.

  2. Lämmitä kermaa keskilämmöllä, kunnes se on erittäin kuumaa, mutta älä anna sen kiehua. Kaada kuuma kerma suklaan päälle ja anna hautua 5 minuuttia.

  3. Kiinnitä vatkain yleiskoneeseen ja sekoita 3 minuuttia, kunnes seos on tasaista. Kaada tryffeliseos matalalle pellille. Laita jääkaappiin 4 tunniksi.

  4. Paahda kookoshiutaleita keskilämmöllä. Anna kookoshiutaleiden jäähtyä kokonaan ja siirrä ne monitoimiterällä varustettuun monitoimikoneeseen.

  5. Käytä sykäystoimintoa, kunnes kookoshiutaleet ovat pilkkoutuneet hienoiksi, mutta eivät jauhaantuneet.

  6. Laita pilkkoutuneet kookoshiutaleet matalalle lautaselle. Laita kaakaojauhe erilliselle matalalle lautaselle.

  7. (Ohuet lateksihanskat auttavat tässä vaiheessa.) Ota palloraudalla pieni määrä jäähtynyttä tryffeliseosta ja muotoile siitä pallo, jonka halkaisija on noin 2,5 cm.

  8. Pyöritä puolet palloista kaakaojauheessa ja puolet kookoshiutaleissa.

  9. Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Upea talviale