Suklaamousse
Tämä resepti yllättää täydellisesti! Se on syntisen täyteläistä, samettisen pehmeää, kermaista ja uskomattoman helppo valmistaa. Tuskin uskoisi että tämä resepti on vegaaninen, gluteeniton, munaton ja maidoton. Sopii erinomaisesti kevyeksi herkuksi päivällisen jälkeen tai terveelliseksi välipalaksi.
Suklaamousse
Tämä resepti yllättää täydellisesti! Se on syntisen täyteläistä, samettisen pehmeää, kermaista ja uskomattoman helppo valmistaa. Tuskin uskoisi että tämä resepti on vegaaninen, gluteeniton, munaton ja maidoton. Sopii erinomaisesti kevyeksi herkuksi päivällisen jälkeen tai terveelliseksi välipalaksi.
Välineet
Ainekset
400 g pehmeää luomutofua
100 g tummaa suklaata (70 %)
12 kivetöntä taatelia
70 g jalostamatonta sokeria
1/4 tl merisuolaa
Vaiheittaiset ohjeet
Sulata suklaa kuumuutta kestävässä kulhossa kiehuvaa vettä sisältävän kattilan yllä.
Hämmennä suklaata silloin tällöin sen pehmetessä.
Anna jäähtyä huoneenlämmössä.
Laita sillä välin tehosekoittimeen pehmeä tofu ja taatelit tai sokeri.
Laita kansi kiinni ja sekoita tasaiseksi.
Lisää sulanut suklaa ja sekoita tasaiseksi.
Kaavi seos kulhoihin tai laseihin ja laita jääkaappiin 30 minuutiksi ennen tarjoilua.