Skip the navigation

Suklaamarenkikeksit

KitchenAid Chef

Nämä keksit takaavat todellisen suklaanautinnon – niissä on rapea pinta, mutta pehmeä sisus.

chocolatemeringuecookies_thumbnail.jpg

Suklaamarenkikeksit

KitchenAid Chef

Nämä keksit takaavat todellisen suklaanautinnon – niissä on rapea pinta, mutta pehmeä sisus.

Välineet

StandMixer
Valmistelu
15min
Ruoanlaitto
50min
Yhteensä
1h5
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

300 g tummaa suklaata

150 g munanvalkuaisia

1/2 tl suolaa

230 g hienoa sokeria

1 tl etikkaa

1 rkl maissitärkkelystä

1 rkl kaakaojauhetta

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Pilko suklaa pieniksi paloiksi ja sulata se vesihauteessa.

  2. Lisää valkuaiset vispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Lisää suola ja vatkaa nopeudella 10, kunnes vaahtoon muodostuu pehmeitä huippuja. Lisää vähitellen hieno sokeri ja jatka vatkaamista, kunnes vaahtoon muodostuu kiiltäviä ja kiinteitä huippuja. Vaihda yleiskoneeseen silikonireunainen vatkain ja lisää seokseen etikka ja maissitärkkelys. Sekoita nopeudella 1/2, jotta ne sekoittuvat seokseen hyvin.

  3. Lisää sulanut suklaa hitaasti kulhoon. Sekoita, kunnes seos on tasainen.

  4. Kauho seos pienellä jäätelökauhalla leivinpaperilla vuoratulle pellille. Pölytä keksit kaakaojauheella. Paista 100 °C:ssa esilämmitetyssä uunissa 40 minuuttia. Anna jäähtyä kokonaan uunissa.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Jopa -30%

Osta se omaksesi hyödyntämällä verkkosivustomme upeat tarjoukset.