Skip the navigation

Suklaa-minttuvanukas

KitchenAid Chef

Import-Recipe - Choc-Mint Pudding

Suklaa-minttuvanukas

KitchenAid Chef

Välineet

Blender
Annos
4
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

120 ml mantelimaitoa

180 ml vaahterasiirappia

52 g raakakaakao- tai makeuttamatonta kaakaojauhetta

33 g hienoa mantelilevitettä

1/4 tl piparminttu-uutetta

ripaus merisuolaa

4 avokadoa

30 g kuorittuja hampunsiemeniä tai 35 g mantelilastuja tarjoilua varten

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita maito, vaahterasiirappi, kaakaojauhe, mantelivoi, piparminttu-uute ja suola KitchenAid® Power Plus® -tehosekoittimen astiaan. Sulje kansi ja käytä tehosekoitinta 5–10 sekuntia säädettävällä nopeudella 4, kunnes ainesosat ovat sekoittuneet hyvin.

  2. Lisää joukkoon avokadot ja sulje kansi jälleen. Poista korkki kannen keskeltä ja laita survin paikoilleen.

  3. Pidä survinta hyvin paikoillaan ja käytä tehosekoitinta 20–30 sekuntia säädettävällä nopeudella 11. Käytä survinta ainesosien ohjaamiseen terien läpi siten, että seoksesta tulee tasaisen kermaista.

  4. Lusikoi seos neljään jälkiruokakulhoon tai cocktail-lasiin ja anna jäähtyä jääkaapissa pari tuntia.

  5. Tarjoile hampunsiemenillä tai manteleilla koristeltuna.

  6. Voit valmistaa tavallista suklaavanukasta jättämällä piparminttu-uutteen pois.