Stracciatella-jäätelö
Tämä herkullinen stracciatella-jäätelö viilentää kuumana kesäpäivänä, eikä siinä ole lainkaan jalostettua sokeria.
Stracciatella-jäätelö
Tämä herkullinen stracciatella-jäätelö viilentää kuumana kesäpäivänä, eikä siinä ole lainkaan jalostettua sokeria.
Välineet
Ainekset
3 täplikästä banaania suurpiirteisesti pilkottuna ja pakastettuna
20 g tummaa suklaata
kookosmaitoa (valinnainen)
Vaiheittaiset ohjeet
Laita banaanit tehosekoittimen kannuun.
Laita kansi kiinni ja aseta säädin nopeudelle 1.
Lisää nopeutta hitaasti nopeuteen 9 tai 11 asti.
Sekoita noin 30 sekuntia, kunnes seos on täysin tasaista.
Kaavi tarvittaessa kannun laidat survimella.
Älä sekoita liikaa tai jäätelö alkaa sulaa.
Jos seos on liian paksua, lisää 1–2 lorausta kookosmaitoa.
Lisää tumma suklaa ja käytä sykäystoimintoa 2–3 kertaa matalalla nopeudella, jotta suklaa sekoittuu joukkoon.
Kaada seos 1–2 kulhoon ja tarjoile välittömästi tai siirrä ilmatiiviiseen astiaan ja laita pakastimeen kovettumaan (noin 2 tunnin ajaksi).
Jäätelö säilyy pakastimessa enintään viikon.