Skip the navigation

Sateenkaarisalaatti

KitchenAid Chef

Raikas, värikäs ja rapea sateenkaarisalaatti.

Import-Recipe - Rainbow salad

Sateenkaarisalaatti

KitchenAid Chef

Raikas, värikäs ja rapea sateenkaarisalaatti.

Välineet

StandMixer
FoodProcessorAttachment
Valmistelu
20min
Yhteensä
20min
Annos
2
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

1,5 minikurkkua

4 retiisiä

1,5 minipaprikaa

1,5 porkkanaa

1/8 punakaali

1/2 rkl sinappia (kokonaisilla siemenillä)

1 rkl oliiviöljyä

1/8 tl suolaa

1/4 sitruunan puristettu mehu

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kiinnitä yleiskoneeseen viipalointiterällä varustettu monitoimikonelisäosa.

  2. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 2 ja viipaloi kurkku työntämällä se monitoimikonelisäosan läpi. Aseta viipaleet lautaselle.

  3. Poista retiisien kannat. Viipaloi retiisit nopeudella 10 ja aseta viipaleet kurkkujen viereen.

  4. Lisää säädettävän viipalointiterän paksuusasetusta.

  5. Poista paprikoiden kannat ja viipaloi paprikat monitoimikoneessa. Lisää ne lautaselle.

  6. Kiinnitä kaksipuolinen raastinlevy.

  7. Kuori porkkanat ja raasta ne nopeudella 10. Aseta lautaselle.

  8. Kiinnitä suikalointilevy.

  9. Leikkaa kaali tarvittaessa syöttösuppiloon sopiviksi paloiksi.

  10. Raasta kaali nopeudella 10. Aseta lautaselle.

  11. Yhdistä pienessä kulhossa sinappi, öljy, suola ja sitruunamehu ja vispaa. Ripottele salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.