Skip the navigation

Salvia-hunaja-ananascocktail

KitchenAid Chef

Salvian, hunajan ja ananaksen maut sekoittuvat upeasti tässä ainutlaatuisessa trooppisessa juhlacocktailissa. Tee omasi KitchenAid-tehosekoittimella.

Import-Recipe - Sage Honey Pineapple Blended Cocktail

Salvia-hunaja-ananascocktail

KitchenAid Chef

Salvian, hunajan ja ananaksen maut sekoittuvat upeasti tässä ainutlaatuisessa trooppisessa juhlacocktailissa. Tee omasi KitchenAid-tehosekoittimella.

Välineet

Blender
Valmistelu
3min
Ruoanlaitto
20min
Yhteensä
23min
Annos
4
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

600 g pakastettua ananasta

60 ml limen mehua

115 ml vodkaa

60 g hunajaa

5 vartta tuoretta salviaa + lisää koristeluun

175-200 g jäitä

120 ml vettä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Valmista salvia-hunajasiirappi. Lisää kattilaan hunaja, salvia, vesi ja viisi tuoretta salvianoksaa. Kuumenna korkealla keskilämmöllä, kunnes seos kuplii. Aseta levy keskilämmölle ja keitä hiljalleen 15 minuuttia. Sammuta levy ja anna jäähtyä 30 minuuttia. Poista salvia, kun seos on jäähtynyt.


  2. Lisää pakastettu ananas, vodka, limemehu ja salvia-hunajasiirappi tehosekoittimeen. Sekoita smoothie-asetuksella. Anna ohjelman käydä loppuun asti. Koristele paahdetulla salvian lehdellä ja tarjoile heti. HUOM. voit paahtaa salvian lehdet pitämällä niitä liekin yllä pihdeillä niin, että reunat käristyvät kevyesti. Jos pakastettua ananasta ei ole saatavilla, kuori tuore ananas ja poista sen ydin. Leikkaa ananaksen hedelmäliha pitkiksi suikaleiksi ja leikkaa ne sitten pieniksi kuutioiksi. Aseta kuutiot uunipellille yhteen kerrokseen ja laita ne pakastimeen 30–45 minuutiksi niin, että ne jäätyvät kauttaaltaan.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Jopa -30%

Osta se omaksesi hyödyntämällä verkkosivustomme upeat tarjoukset.