Punainen marjakastike
Vie jälkiruokasi uusiin ulottuvuuksiin punaisista marjoista valmistetulla kastikkeella, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi juustokakkujen, jäätelön ja pannukakun päälle. Kiinnitä kuljetuskansi kannuun ja ota kastike mukaan kesäiselle piknikille. Sekoita joukkoon kivennäisvettä, niin saat raikkaan eväsjuoman mukaan otettavaksi.
Punainen marjakastike
Vie jälkiruokasi uusiin ulottuvuuksiin punaisista marjoista valmistetulla kastikkeella, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi juustokakkujen, jäätelön ja pannukakun päälle. Kiinnitä kuljetuskansi kannuun ja ota kastike mukaan kesäiselle piknikille. Sekoita joukkoon kivennäisvettä, niin saat raikkaan eväsjuoman mukaan otettavaksi.
Välineet
Ainekset
250 g mansikoita, kanta poistettuna
100 g mustikoita
125 g vadelmia
1 tl appelsiininkukkavettä
30 g hunajaa
Vaiheittaiset ohjeet
Pese marjat huolellisesti ja lisää ne johdottoman sekoituspullon kannuun yhdessä appelsiininkukkaveden ja hunajan kanssa.
Sekoita alhaisimmalla nopeudella, kunnes kastike näyttää sileältä. Poista siemenet siivilöimällä kastike verkkosiivilän läpi.
Kierrä kuljetuskansi paikalleen ja jäähdytä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
Limonadin valmistaminen: Lisää kolme ruokalusikallista kastiketta jäillä ja kivennäisvedellä täytettyyn lasiin.