Skip the navigation

Pulled pork -nachot

KitchenAid Chef

Värikkäät ja täynnä makua olevat pulled pork -nachot ovat maukas kesäinen ruoka, joka on mukava nauttia yhdessä läheisten kanssa!

pulledporknachos_thumbnail.jpg

Pulled pork -nachot

KitchenAid Chef

Värikkäät ja täynnä makua olevat pulled pork -nachot ovat maukas kesäinen ruoka, joka on mukava nauttia yhdessä läheisten kanssa!

Välineet

StandMixer
Valmistelu
25min
Ruoanlaitto
5h
Yhteensä
5h25
Annos
6
Vaikeustaso
Intermediate

Ainekset

80 g paprikajauhetta

30 g vaaleanruskeaa sokeria

10 g hienoa sokeria

40 g suolaa

20 g mustapippuria

2 rkl sipulirouhetta

2 rkl valkosipulijauhetta

2 rkl jauhettua juustokuminaa

1 rkl cayennepippuria

1 kg porsaan niskaa tai lapaa

150 g maissilastuja

80 g kevätsipulia

1 rkl silputtua korianteria

1 punasipuli

50 g ranskankermaa

1 avokado, viipaloituna

1 jalapeno, viipaloituna

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Näin teet marinadin: sekoita kulhossa paprikajauhe, fariinisokeri, hieno sokeri, suola, mustapippuri, sipulirouhe, valkosipulijauhe, jauhettu juustokumina ja cayennepippuri.

  2. Hiero marinadi porsaan niskaan tai lapaan. Laita liha uunivuokaan ja paista noin 3 tuntia 135 asteessa, kunnes lihan lämpötila on 70 °C. Ota liha uunista. Laita lihasta valuneet nesteet sivuun. Kääri liha alumiinifolioon ja laita takaisin uuniin. Paista vielä 2 tuntia, kunnes lihan lämpötila on 90 °C. Ota liha uunista ja anna sen vetäytyä 1 tunnin ajan.

  3. Laita liha vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 1, kunnes liha on silputtu. Lisää lihasta valunut neste (voit käyttää myös bbq-kastiketta).

  4. Asettele maissilastut lautaselle. Viipaloi kevätsipuli ja ripottele maissilastujen päälle. Lisää silputtua korianteria, punasipulia, ranskankermaa sekä avokado- ja jalapeño-viipaleita. Levitä silputtua porsaanlihaa maissilastuille. Jäljelle jäänyttä lihaa voi säilyttää jääkaapissa 3 päivää tai pakastimessa 6 kuukautta.