Pistaasilatte
Pistaasipähkinä-jäälatte on samettisen espresson, täyteläisen maidon ja pistaasipähkinöiden yhdistelmä. Se on täydellinen valinta kuuman kesäpäivän virkistäväksi virvokkeeksi.
Pistaasilatte
Pistaasipähkinä-jäälatte on samettisen espresson, täyteläisen maidon ja pistaasipähkinöiden yhdistelmä. Se on täydellinen valinta kuuman kesäpäivän virkistäväksi virvokkeeksi.
Välineet
Ainekset
2 tl pistaasitahnaa (Crema al Pistacchio)
30 ml espressoa
120 ml pistaasipähkinämurskaa
120 ml maitoa (tai kasvimaitoa)
Vaiheittaiset ohjeet
Lisää pistaasikerma kuppiin.
Aseta kuppi täysautomaattisen espressokoneen kahvisuuttimen alle.
Valitse Caffe Latte. Valitse sitten, käytätkö normaalia maitoa vai kasvipohjaista maitoa, ja paina käynnistyspainiketta. Kone uuttaa espresson sekä höyryttää maidon ja kaataa sen kuppiin automaattisesti.
Viimeistele ripottelemalla pistaasipähkinämurskaa juoman päälle. Sekoita.