Pinaatti-pistaasipesto
Viimeistele salaatti- tai pastaruoka tällä pinaatti-pistaasipestolla.
Pinaatti-pistaasipesto
Viimeistele salaatti- tai pastaruoka tällä pinaatti-pistaasipestolla.
Välineet
Ainekset
50 g kuorittuja pistaasipähkinöitä
225 g tuoretta pinaattia
50 g tuoretta lehtipersiljaa
75 g parmesaania
2 kynttä valkosipulia
1/4 tl suolaa
120 ml ekstra neitsyt oliiviöljyä
Vaiheittaiset ohjeet
Paahda pistaasipähkinöitä paistinpannulla keskilämmöllä noin 5 minuutin ajan käännellen niitä välillä, jotta ne paahtuvat tasaisesti.
Lisää kaikki peston ainekset paitsi oliiviöljy tehosekoittimen kannuun ja käytä sykäystoimintoa. Lisää oliiviöljyä vähitellen, kunnes ainekset ovat sekaisin mutta seos on edelleen karkeahkoa.
Käytä levitteenä voileivällä tai sekoita pastan joukkoon.
Et välttämättä tarvitse kaikkea öljyä tai saatat tarvita sitä ohjetta enemmän, jotta saat haluamasi koostumuksen.