Skip the navigation

Pinaatti-pistaasipesto

KitchenAid Chef

Viimeistele salaatti- tai pastaruoka tällä pinaatti-pistaasipestolla.

Import-Recipe - Spinach-pistachio pesto

Pinaatti-pistaasipesto

KitchenAid Chef

Viimeistele salaatti- tai pastaruoka tällä pinaatti-pistaasipestolla.

Välineet

Blender
Valmistelu
8min
Yhteensä
8min
Annos
4
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

50 g kuorittuja pistaasipähkinöitä

225 g tuoretta pinaattia

50 g tuoretta lehtipersiljaa

75 g parmesaania

2 kynttä valkosipulia

1/4 tl suolaa

120 ml ekstra neitsyt oliiviöljyä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Paahda pistaasipähkinöitä paistinpannulla keskilämmöllä noin 5 minuutin ajan käännellen niitä välillä, jotta ne paahtuvat tasaisesti.

  2. Lisää kaikki peston ainekset paitsi oliiviöljy tehosekoittimen kannuun ja käytä sykäystoimintoa. Lisää oliiviöljyä vähitellen, kunnes ainekset ovat sekaisin mutta seos on edelleen karkeahkoa.

  3. Käytä levitteenä voileivällä tai sekoita pastan joukkoon.

  4. Et välttämättä tarvitse kaikkea öljyä tai saatat tarvita sitä ohjetta enemmän, jotta saat haluamasi koostumuksen.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Upea talviale