emeagif
Skip the navigation

Perusteet: ragu

KitchenAid Chef

Tämä italialainen klassikko miellyttää varmasti kaikkia ruokailijoita, ja se sopiikin tarjottavaksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Import-Recipe - Basics: ragu

Perusteet: ragu

KitchenAid Chef

Tämä italialainen klassikko miellyttää varmasti kaikkia ruokailijoita, ja se sopiikin tarjottavaksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
15min
Ruoanlaitto
2h40
Yhteensä
2h55
Annos
6
Vaikeustaso
Keskitaso

Ainekset

3 sipulia

2 vartta selleriä

5 porkkanaa

1 kg pala naudanlihaa

1 tl suolaa

1 tl pippuri

5 rkl oliiviöljyä

70 g tomaattipyrettä

800 g tomaattimurskaa

250 ml punaviiniä

250 ml kasvislientä

1 bouquet garni -maustekimppu

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kuori sipulit ja porkkanat. Kiinnitä kuutiointilevy monitoimikoneeseen ja käytä laitetta nopeudella 1. Kuutioi sipuli, selleri ja porkkanat syöttämällä ne syöttöputkeen.

  2. Mausta liha pippurilla ja suolalla. Kuumenna padassa kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä ja ruskista naudanliha öljyssä. Siirrä liha lautaselle.

  3. Kuumenna jäljelle jäänyt oliiviöljy. Kuullota kuutioituja vihanneksia 5 minuutin ajan. Laita naudanliha takaisin pataan ja lisää tomaattitahna, tomaattimurska, punaviini, kasvisliemi, valkosipulinkynnet ja bouquet garni -maustekimppu. Aseta kansi padan päälle ja anna kiehua hiljalleen yhden tunnin ajan.

  4. Ota naudanliha pois kastikkeesta ja silppua se haarukalla. Laita silputtu naudanliha takaisin kastikkeeseen ja hauduta ilman kantta vielä 30 minuuttia.

  5. Tarjoile pastan ja raastetun parmesaanin kera.

MAR25 - D2C PDP banner - Free ice cream maker

Anna henkilökohtainen äitienpäivälahja!

Maksuttomalla jäätelökone (arvo jopa €169) kun ostat yleiskoneeseemme - Artisan By You tai 5KSM60SPX