Välineet
Ainekset
2 persikkaa
2 nektariinia
1,2 l vettä
100 ml hunajaa
5 vartta rosmariinia
3 pussia valkoista persikkateetä
2 sitruunaa
Vaiheittaiset ohjeet
Viipaloi persikat ja nektariinit. Laita viipaleet kattilaan. Lisää 500 ml vettä, hunajaa ja rosmariinia. Kiehauta ja keitä hiljalleen matalalla keskilämmöllä 15 minuutin ajan. Soseuta hedelmät varovasti puulusikalla. Siivilöi ja jäähdytä kokonaan.
Keitä 700 ml vettä 80-asteiseksi. Laita teepussit teekannuun. Kaada vesi teekannuun ja anna hautua 3 minuuttia. Poista teepussit ja anna teen jäähtyä kokonaan. Kaada se tarjoilukannuun.
Lisää nektariini- ja persikkasiirappi teehen. Purista kahden sitruunan mehu ja lisää se teehen.
Laita jääkaappiin 1 tunniksi ja tarjoile jäillä rosmariinin varsien kanssa.