Paahdettu briossi ja pistaasilevite
Saat briossileivästä tuoreemman makuista paahtamalla sitä kevyesti. Sillä välin voit valmistaa ylellisen valkosuklaa-pistaasilevitteen.
Paahdettu briossi ja pistaasilevite
Saat briossileivästä tuoreemman makuista paahtamalla sitä kevyesti. Sillä välin voit valmistaa ylellisen valkosuklaa-pistaasilevitteen.
Välineet
Ainekset
120 g pistaasipähkinöitä
75 g valkosuklaata
1/4 tl suolaa
1/4 tl vaniljauutetta
6 viipaletta briossia, leivän ei tarvitse olla tuoretta
Vaiheittaiset ohjeet
Laita pistaasipähkinät, valkosuklaa, suola ja vaniljauute monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi ja kaavi tarvittaessa seosta kannun sivuilta, kunnes siitä on muodostunut tasaista tahnaa.
Laita briossiviipaleet leivänpaahtimeen, valitse haluamasi paahtoaste ja paina paahtopainiketta.
Levitä pistaasivoi lämpimälle leivälle. Säilytä jäljelle jäänyt levite tiiviissä astiassa huoneenlämmössä.