Nyhtökanatacot ja guacamole
Mehevää ja maukasta nyhtökanaa tarjoiltuna tortillojen ja itse tehdyn guacamolen kanssa.
Nyhtökanatacot ja guacamole
Mehevää ja maukasta nyhtökanaa tarjoiltuna tortillojen ja itse tehdyn guacamolen kanssa.
Välineet
Ainekset
1 tl chilijauhetta
1 rkl oreganoa
1 tl sipulijauhetta
1 rkl paprikajauhetta
1 tl juustokuminaa
1 rkl valkosipulijauhetta kanan maustamiseen
1/2 tl suolaa kanan maustamiseen
4 broilerin rintafileitä
100 ml kanalientä
2 rkl oliiviöljyä
8 pientä tortillaa
1/2 punasipulia puolikkaina renkaina
2+3 rkl viimeistelyyn ja guacamoleen korianteria
2 rkl jalapeño-majoneesia
2 rkl meksikolaista salsaa
3 kypsää avokadoa
1/2 pieni sipuli
1 roma-tomaatti
1 lime
1/2 tl suolaa guacamolea varten
1 tl valkosipulijauhetta guacamolea varten
Vaiheittaiset ohjeet
Sekoita kaikki mausteseoksen ainekset keskenään.
Kuorruta broilerin rintafileet mausteseoksella.
Paista broilerin rintafileitä pannulla molemmilta puolilta noin 1 minuutin ajan. Lisää kanaliemi ja kypsennä kannen alla noin 12 minuuttia.
Kiinnitä vatkain yleiskoneeseen. Nosta rintafileet pois pannulta (älä kaada nestettä pois) ja laita ne yleiskoneen kulhoon. Silppua fileet nopeudella 2.
Lisää silputun kanan joukkoon pannulla oleva neste ja sekoita hämmennysnopeudella 30 sekuntia.
Puolita avokadot ja poista kivet. Viillä avokadoon varovasti veitsellä ristikuvio. Kiinnitä vatkain yleiskoneeseen ja kaavi avokadon hedelmäliha yleiskoneen kulhoon.
Kuori ja pilko sipuli ja lisää se kulhoon.
Puolita tomaatti ja poista siemenet. Pilko tomaatti ja lisää se kulhoon.
Lisää hienonnettu korianteri, 1 limen mehu, suola ja valkosipulijauhe.
Valitse nopeus 2 ja sekoita noin minuutti. Älä sekoita liikaa, sillä guacamolen rakenne saa jäädä rouheaksi.
Täytä tortillat guacamolella ja nyhtökanalla ja viimeistele punasipulilla, korianterilla ja kastikkeilla.