Myslipatukat
Tee iso satsi patukoita, säilytä ne jääkaapissa ja nappaa sieltä yksi, kun mielesi tekee terveellistä makeaa välipalaa.
Myslipatukat
Tee iso satsi patukoita, säilytä ne jääkaapissa ja nappaa sieltä yksi, kun mielesi tekee terveellistä makeaa välipalaa.
Välineet
Ainekset
200 g kivettömiä medjool-taateleita
75 g kaurahiutaleita
10 g puffattua kvinoaa
25 g kurpitsansiemeniä
45 g kuivattuja karpaloita
45 g karkeasti pilkottuja manteleita
55 g mantelivoita
1 tl suolaa
1 tl kanelia
30 g kookosöljyä, sulatettuna
Vaiheittaiset ohjeet
Hienonna taatelit teholeikkurissa tai monitoimikoneessa. Siirrä ne vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Lisää loput ainekset ja sekoita nopeudella 1.
Vuoraa suorakaiteen muotoinen paistoastia siististi leivinpaperilla. Taputtele patukkaseos tukevasti paikoilleen mittakupin selkämyksellä. Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kolme tuntia.
Leikkaa patukat haluamaasi muotoon ja säilytä niitä jääkaapissa.