Skip the navigation

Myskikurpitsapastakastike

KitchenAid Chef

Tämä maistuva pastakastike saa makua tuoreesta salviasta ja paahdetuista hasselpähkinöistä.

Import-Recipe - Butternut pasta sauce

Myskikurpitsapastakastike

KitchenAid Chef

Tämä maistuva pastakastike saa makua tuoreesta salviasta ja paahdetuista hasselpähkinöistä.

Välineet

Blender
Valmistelu
10min
Ruoanlaitto
20min
Yhteensä
30min
Annos
4
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

1 sipuli

2 kynttä valkosipulia

1 rkl oliiviöljyä

1 myskikurpitsa

1/2 tl mustapippuria

1/2 tl suolaa

1 l kanalientä

8 lehteä tuoretta salviaa

30 g paahdettuja hasselpähkinöitä pilkottuna

4 rkl raastettua parmesaania

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulit karkeasti. Kuumenna oliiviöljy isossa kattilassa. Kypsennä sipulia ja valkosipulia noin 5 minuuttia.

  2. Kuori myskikurpitsa, poista siemenet ja leikkaa suuhun sopiviksi paloiksi.

  3. Lisää myskikurpitsa ja mausteet kattilaan.  

  4. Kypsennä kurpitsaa 10 minuuttia ja lisää liemi niin että kasvikset peittyvät.

  5. Keitä hiljalleen, kunnes liemestä on haihtunut 2/3. 

  6. Siirrä seos tehosekoittimen kannuun ja sekoita nopeudella 4, kunnes kastike on aivan tasainen.

  7. Keitä haluamaasi pastaa ja kaada keitetyn pastan päälle kastiketta.

  8. Pilko salvia ja hasselpähkinät. Ripottele ne pastan päälle. Viimeistele parmesaanijuustoraasteella.