Skip the navigation

Marenki

KitchenAid Chef

Tämä marenki on täydellinen pohja herkulliselle pavlova-jälkiruoalle, jolla teet vaikutuksen perheeseen ja ystäviin.

Import-Recipe - Meringue for Pavlova

Marenki

KitchenAid Chef

Tämä marenki on täydellinen pohja herkulliselle pavlova-jälkiruoalle, jolla teet vaikutuksen perheeseen ja ystäviin.

Välineet

StandMixer
Valmistelu
15min
Ruoanlaitto
2h
Yhteensä
2h15
Annos
4
Vaikeustaso
Keskitaso

Ainekset

125 ml kananmunan valkuaisia

220 g hienoa sokeria

1/2 tl etikkaa

1 rkl maissitärkkelystä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kiinnitä yleiskoneeseen lankavispilä.

  2. Kaada munanvalkuaiset yleiskoneen kulhoon. Vedä nopeudensäätövipu kohtaan 8 ja vispaa, kunnes vaahtoon muodostuu kiinteitä huippuja.

  3. Lisää sokeri ruokalusikallinen kerrallaan.

  4. Vispaa, kunnes marenki on kiiltävää.

  5. Lisää etikka ja maissitärkkelys ja sekoita ne varovasti seokseen.

  6. Nostele marenki pavlovan muotoon leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

  7. Paista 2 tuntia 100-asteisessa uunissa. Anna pavlovan jäähtyä kokonaan uunissa.

  8. Tarjoile kermavaahdon ja tuoreiden hedelmien kanssa.