Skip the navigation

Marengit

KitchenAid Chef

Tässä yksinkertaisessa mutta monipuolisessa marengissa yhdistyvät täydellisesti rapea kuori ja pehmeä sisus.

Import-Recipe - Meringues

Marengit

KitchenAid Chef

Tässä yksinkertaisessa mutta monipuolisessa marengissa yhdistyvät täydellisesti rapea kuori ja pehmeä sisus.

Välineet

HandMixer
Valmistelu
15min
Ruoanlaitto
2h
Yhteensä
2h15
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

190 ml munanvalkuaisia

330 g hienoa sokeria

1 tl valkoviinietikkaa

1,5 rkl maissitärkkelystä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita munanvalkuaiset kulhoon.

  2. Aseta johdoton KitchenAid-sähkövatkain nopeudelle 7 ja vatkaa munanvalkuaisia, kunnes vaahdosta muodostuu kiinteitä huippuja.

  3. Jatka vatkaamista ja lisää sokeria ruokalusikallinen kerrallaan. Vatkaa, kunnes marenki on jäykkää ja kiiltävää.

  4. Lisää valkoviinietikka ja maissitärkkelys ja vatkaa kunnes ainekset ovat sekoittuneet.

  5. Kauho marenki ulos ja aseta se kasoiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

  6. Paista 2 tuntia 100-asteisessa uunissa. Kun marenki on valmista, anna sen jäähtyä uunissa.