Skip the navigation

Mantelibiscotti

KitchenAid Chef

Nämä italialaiset keksit sopivat täydellisesti iltapäiväkahvin seuraksi ja toimivat myös makeana kotitekoisena lahjana.

almondbiscotti thumbnail

Mantelibiscotti

KitchenAid Chef

Nämä italialaiset keksit sopivat täydellisesti iltapäiväkahvin seuraksi ja toimivat myös makeana kotitekoisena lahjana.

Välineet

StandMixer
Valmistelu
10min
Kohotusaika
30min
Ruoanlaitto
45min
Yhteensä
1h25
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

175 g kuorimattomia manteleita

280 g vehnäjauhoja

150 g hienoa sokeria

3/4 tl leivinjauhetta

1/2 tl suolaa

2 kananmunaa

60 g hunajaa

60 g sulatettua voita huoneenlämpöisenä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Levitä mantelit uunipellille ja paahda niitä 10 minuutta 180-asteisessa esilämmitetyssä uunissa. Anna niiden jäähtyä kokonaan.

  2. Sekoita vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhossa kaikki ainekset paitsi mantelit. Sekoita nopeudella 2, kunnes kostea taikina pysyy kasassa. Lisää mantelit ja jatka sekoittamista nopeudella 1.

  3. Peitä taikina muovikelmulla ja laita se jääkaappiin jäähtymään 30 minuutiksi.

  4. Jaa taikina 3 osaan ja pyöritä osista tasaisia pätkiä. Aseta taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 180 asteessa 25 minuuttia. Anna taikinan jäähtyä riittävästi, ennen kuin jatkat.

  5. Leikkaa jokainen taikinapätkä viipaleiksi ja aseta keksit uunipellille leikkauspuoli ylöspäin. Paista vielä 10 minuuttia. Anna keksien jäähtyä ritilällä. Ne säilyvät jopa 2 viikkoa ilmatiiviissä astiassa.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Jopa -30%

Osta se omaksesi hyödyntämällä verkkosivustomme upeat tarjoukset.