Skip the navigation

Mango-basilikasorbetti

KitchenAid Chef

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei kuitenkaan ole munia tai maitoa, ja se on helppo valmistaa.

 Import-Recipe - Mango and basil sorbet

Mango-basilikasorbetti

KitchenAid Chef

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei kuitenkaan ole munia tai maitoa, ja se on helppo valmistaa.

Välineet

StandMixer
IceCreamMaker
FoodStrainer
Valmistelu
30min
Ruoanlaitto
5min
Yhteensä
35min
Annos
2
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

300 g mangososetta

80 g sokeria

100 ml vettä

2 lehteä basilikan lehtiä

10 g syötäviä kukkia

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita jäätelökoneen kulho pakastimeen edellispäivänä.

  2. Sekoita mangosose ja basilikanlehdet samettiseksi seokseksi 5-nopeuksisella KitchenAid Classic -tehosekoittimella.

  3. Laita vettä ja sokeria pienelle pannulle. Lämmitä, kunnes sokeri on sulanut. Poista liedeltä, lisää mangoseos ja anna jäähtyä.

  4. Irrota kulho, liitä jäätelökone ja laita sekoitin paikoilleen.

  5. Käynnistä yleiskone nopeudella 1, kaada seos jäätelökoneeseen ja anna sekoittimen käydä 20–30 minuuttia huoneen lämpötilasta riippuen.

  6. Irrota kulho ja jaa jäätelö kulhoihin jäätelökauhan avulla.

  7. Koristele syötävillä kukilla.

  8. Ripottele hieman balsamiviinietikkaa jäätelön päälle ennen tarjoilua.