Skip the navigation

Lohitartar ananaksen ja makean soijakastikkeen kera

KitchenAid Chef

Hedelmäinen maku tekee tästä lohitartarista poikkeuksellisen raikkaan alkupalan.

Import-Recipe - Salmon tartare with pineapple and sweet soy sauce

Lohitartar ananaksen ja makean soijakastikkeen kera

KitchenAid Chef

Hedelmäinen maku tekee tästä lohitartarista poikkeuksellisen raikkaan alkupalan.

Välineet

StandMixer
MeatGrinder
Valmistelu
15min
Yhteensä
15min
Annos
2
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

250 g nahattomia lohifileitä

100 g ananasviipaleita

1/2 kevätsipuli

10 g korianteria

2 rkl ekstra neitsyt oliiviöljyä

2 cl limen mehua

1 rkl makeaa soijakastiketta

ripaus merisuolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kiinnitä karkea jauhatuslevy lihamyllyyn ja liitä lisävaruste KitchenAid-yleiskoneeseen. Laita syöttölautanen lisävarusteen päälle ja keskikokoinen kulho lisävarusteen alle.

  2. Kuori ananasviipaleet ja pese korianteri ja kevätsipuli.

  3. Käynnistä yleiskone nopeudella 3.

  4. Jauha ainesosat järjestyksessä: ensin yrtit, sitten ananas ja lopuksi lohi.

  5. Mausta limettimehulla, makealla soijakastikkeella, suolalla ja 2 ruokalusikallisella öljyä ja sekoita hyvin lohen joukkoon.

  6. Jaa tartar tasaisesti neljälle jäähdytetylle lautaselle ja muodosta siitä tasaisia ympyröitä pyöreän muotin tai lastan avulla.

  7. Saat kiinteämmän koostumuksen, kun jähmetät lohen pakastimessa (n. -5 °C) ennen jauhatusta.