Skip the navigation

Lehtikaalipesto

KitchenAid Chef

Tämä helppo pestoresepti on erilainen versio klassisesta basilikapestosta ja nopeaa superfoodia.

Import-Recipe - Kale Pesto

Lehtikaalipesto

KitchenAid Chef

Tämä helppo pestoresepti on erilainen versio klassisesta basilikapestosta ja nopeaa superfoodia.

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
10min
Yhteensä
10min
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

50 g lehtikaalia

15 basilikan lehteä

35 g parmesaanijuustoa

5 g suolaa

1 rkl sitruunamehua

35 g kurpitsansiemeniä

2 valkosipulin kynttä

100 ml oliiviöljyä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita lehtikaali, basilika, kurpitsansiemenet, parmesaanijuusto, suola, valkosipulinkynnet ja sitruunamehu johdottomaan KitchenAid-miniteholeikkuriin.

  2. Sulje kansi ja käytä laitetta nopeudella 2. Paina Pulse/On (Sykäys/Päälle) -painiketta, kunnes laite on pilkkonut ainekset.

  3. Lisää oliiviöljy hitaasti pienen syöttöputken kautta sekoittamisen aikana. Jatka käsittelyä, kunnes koostumus on oikea. Lisää tarvittaessa oliiviöljyä.