Lehtikaalipesto
Tämä helppo pestoresepti on erilainen versio klassisesta basilikapestosta ja nopeaa superfoodia.
Lehtikaalipesto
Tämä helppo pestoresepti on erilainen versio klassisesta basilikapestosta ja nopeaa superfoodia.
Välineet
Ainekset
50 g lehtikaalia
15 basilikan lehteä
35 g parmesaanijuustoa
5 g suolaa
1 rkl sitruunamehua
35 g kurpitsansiemeniä
2 valkosipulin kynttä
100 ml oliiviöljyä
Vaiheittaiset ohjeet
Laita lehtikaali, basilika, kurpitsansiemenet, parmesaanijuusto, suola, valkosipulinkynnet ja sitruunamehu johdottomaan KitchenAid-miniteholeikkuriin.
Sulje kansi ja käytä laitetta nopeudella 2. Paina Pulse/On (Sykäys/Päälle) -painiketta, kunnes laite on pilkkonut ainekset.
Lisää oliiviöljy hitaasti pienen syöttöputken kautta sekoittamisen aikana. Jatka käsittelyä, kunnes koostumus on oikea. Lisää tarvittaessa oliiviöljyä.