Lämpimät kana-paprikaleivät
Nämä erittäin maukkaat kana-paprikaleivät ovat täydellistä lohturuokaa!
Lämpimät kana-paprikaleivät
Nämä erittäin maukkaat kana-paprikaleivät ovat täydellistä lohturuokaa!
Välineet
Ainekset
300 g kanaa
1 tl pippuria
1 tl suolaa
1,5 tl paprikajauhetta
1,5 tl valkosipulijauhetta
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl sulatettua voita
6 palaa focacciaa
6 viipaletta paahdettua punaista paprikaa
60 g parmesaania
Vaiheittaiset ohjeet
Mausta kana pippurilla, suolalla, paprikajauheella ja valkosipulijauheella. Lämmitä oliiviöljy paistinpannulla ja paista molemmin puolin kullanruskeaksi. Jos kanafilettä ei ole viipaloitu, viipaloi se ohuiksi viipaleiksi.
Leikkaa focacciat puoliksi pituussuunnassa. Sivele leivät sulatetulla voilla, sillä se hidastaa niiden tummumista ja auttaa lämmittämään täytteen. Levitä focaccian pohjapuoliskolle pestoa. Lisää kanaviipaleet ja viipaloitu paprika ja raasta päälle parmesaania. Älä laita liikaa täytettä. Aseta voileipäritilälle.
Säädä paahtoaste halutulle tasolle, paina SANDWICH (voileipä) -painiketta ja paahda leivät.