Lämmin artisokka-juustoleipä
Herkuttele lämpimällä artisokka-juustoleivällä. Sulanut juusto korostaa artisokan omalaatuista makua täydellisesti, ja jokainen suupala on elämys.
Lämmin artisokka-juustoleipä
Herkuttele lämpimällä artisokka-juustoleivällä. Sulanut juusto korostaa artisokan omalaatuista makua täydellisesti, ja jokainen suupala on elämys.
Välineet
Ainekset
250 g artisokan sydämiä
50 g tuoretta pinaattia
1.5 tl suolaa
1 tl pippuria
2 valkosipulinkynttä
240 g Raclette-juustoa (tai mitä tahansa sveitsiläistä sulavaa juustoa)
80 g Parmesaanijuustoa
2 rkl hunajaa
1/5 tl chilihiutaleita
6 pitaleipää
Vaiheittaiset ohjeet
Lisää artisokka, pinaatti, suola, pippuri ja valkosipuli monitoimikoneeseen. Käytä sykäystoimintoa 3–5 kertaa, kunnes ainekset on pilkottu karkeasti. Lisää Raclette-juusto, parmesaani, hunaja ja chilihiutaleet. Sekoita nopeudella 2, kunnes seos näyttää tasaiselta.
Puolita pitaleivät. Jaa seos leipien päälle. Grillaa pannulla keskilämmöllä 3 minuutin ajan molemmin puolin, kunnes leipä on kullanruskeaa ja juusto on sulanut.