Skip the navigation

Lämmin artisokka-juustoleipä

KitchenAid Chef

Herkuttele lämpimällä artisokka-juustoleivällä. Sulanut juusto korostaa artisokan omalaatuista makua täydellisesti, ja jokainen suupala on elämys.

artichokegrilledcheesetoastie thumbnail

Lämmin artisokka-juustoleipä

KitchenAid Chef

Herkuttele lämpimällä artisokka-juustoleivällä. Sulanut juusto korostaa artisokan omalaatuista makua täydellisesti, ja jokainen suupala on elämys.

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
10min
Ruoanlaitto
20min
Yhteensä
30min
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

250 g artisokan sydämiä

50 g tuoretta pinaattia

1.5 tl suolaa

1 tl pippuria

2 valkosipulinkynttä

240 g Raclette-juustoa (tai mitä tahansa sveitsiläistä sulavaa juustoa)

80 g Parmesaanijuustoa

2 rkl hunajaa

1/5 tl chilihiutaleita

6 pitaleipää

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lisää artisokka, pinaatti, suola, pippuri ja valkosipuli monitoimikoneeseen. Käytä sykäystoimintoa 3–5 kertaa, kunnes ainekset on pilkottu karkeasti. Lisää Raclette-juusto, parmesaani, hunaja ja chilihiutaleet. Sekoita nopeudella 2, kunnes seos näyttää tasaiselta.

  2. Puolita pitaleivät. Jaa seos leipien päälle. Grillaa pannulla keskilämmöllä 3 minuutin ajan molemmin puolin, kunnes leipä on kullanruskeaa ja juusto on sulanut.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Jopa -30%

Osta se omaksesi hyödyntämällä verkkosivustomme upeat tarjoukset.