Kurpitsapannukakut
Piristä perinteisiä sunnuntaiaamun pannukakkuja lisäämällä niihin kurpitsasosetta.
Kurpitsapannukakut
Piristä perinteisiä sunnuntaiaamun pannukakkuja lisäämällä niihin kurpitsasosetta.
Välineet
Ainekset
60 g karkeita kaurahiutaleita
130 g vehnäjauhoja
1/4 tl suolaa
1/4 tl kanelia
1,5 tl leivinjauhetta
1/2 tl vaniljauutetta
255 ml maitoa
1 kananmuna
30 g ruskeaa sokeria
220 g kurpitsasosetta
Vaiheittaiset ohjeet
Lisää kaurahiutaleet tehosekoittimen kannuun ja sekoita nopeudella 5, kunnes hiutaleet ovat muuttuneet jauheeksi.
Lisää jauhot, suola, kaneli, leivinjauhe, vaniljauute, maito, muna, ruskea sokeri ja kurpitsasose. Sekoita nopeudella 3 tasaiseksi taikinaksi.
Kuumenna tarttumattomalla pinnoitteella varustettu paistinpannu ja lisää 1 kauhallinen taikinaa. Paista, kunnes pinnalle muodostuu pieniä kuplia, ja käännä sitten pannukakku. Paista vielä minuutin ajan. Tarjoile heti.