Skip the navigation

Kurpitsa- ja fenkolisalaatti mintun ja balsamiviinietikan kera

KitchenAid Chef

Tämä erittäin helppo ja terveellinen resepti suorastaan pursuaa värejä. Se on täydellinen raakaruokailijoille ja uusia inspiroivia salaatteja etsiville.

Import-Recipe - Pumpkin and fennel salad with mint and balsamic vinegar

Kurpitsa- ja fenkolisalaatti mintun ja balsamiviinietikan kera

KitchenAid Chef

Tämä erittäin helppo ja terveellinen resepti suorastaan pursuaa värejä. Se on täydellinen raakaruokailijoille ja uusia inspiroivia salaatteja etsiville.

Välineet

StandMixer
Spiralizer
Valmistelu
15min
Yhteensä
15min
Annos
2
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

250 g kuorittuja kurpitsasiivuja

25 g fenkolia

10 g mintun lehtiä

25 g paahdettuja kurpitsan siemeniä

50 g karpaloita

25 g pekaanipähkinöitä

2 rkl balsamiviinietikkaa

4 rkl ekstra neitsyt oliiviöljyä

ripaus ruokasuolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Liitä spiraalileikkurilisäosa KitchenAid-yleiskoneeseen. Laita kurpitsansiivu keskelle spiraalileikkurin hedelmä- ja vihannespiikkiin. Liitä keskikokoisen spiraalin terä ja aseta se kurpitsan päähän.

  2. Aseta terän alle keskikokoinen kulho kurpitsaspiraaleja varten ja käynnistä yleiskone nopeudella 4.

  3. Pese ja huuhtele fenkoli huolellisesti.

  4. Silppua fenkoli ja laita se kulhoon kurpitsaspiraalien joukkoon. Lisää mintunlehdet ja paahdetut kurpitsansiemenet.

  5. Laita balsamiviinietikka, neljä ruokalusikallista öljyä ja hyppysellinen pöytäsuolaa pieneen kulhoon. Sekoita hyvin.

  6. Sekoita kastikkeen kanssa. Koristele mintunlehdillä, karpaloilla ja pekaanipähkinöillä. Lisää kastiketta maun mukaan.

  7. Saat ruokaan rapeutta, kun ripottelet murskattuja amarettokeksejä annosten päälle ennen tarjoilua.