Skip the navigation

Kuohkea välimerellinen kuskus

KitchenAid Chef

Opi tekemään kuohkeaa kuskusta!

mediterraneancouscous_thumbnail.jpg

Kuohkea välimerellinen kuskus

KitchenAid Chef

Opi tekemään kuohkeaa kuskusta!

Välineet

Kettle
Valmistelu
15min
Ruoanlaitto
5min
Yhteensä
20min
Annos
3
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

1 rkl oliiviöljyä

160 g kuskusta

1 tl kasvisliemijauhetta

230 ml vettä

30 g minttua

30 g lehtipersiljaa

1 punasipulia

3 tomaattia

30 g keltaisia rusinoita

3 rkl sitruunamehua

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Tästä reseptistä tulee kolme annosta.

  2. Kuumenna oliiviöljy pannulla keskilämmöllä. Lisää kuskus ja kypsennä, kunnes kuskus on kullanruskeaa.

  3. Kiehauta vesi KitchenAid-vedenkeittimellä 100 °C:seen.

  4. Laita kuskus lämpöä kestävään kulhoon. Lisää kasvisliemijauhe ja 230 ml kuumaa vettä. Laita kansi päälle ja anna tekeytyä 10 minuuttia.

  5. Ota kansi pois ja pöyhi kuskusta haarukalla.

  6. Hienonna minttu ja persilja. Kuori punasipuli ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Poista tomaattien kannat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää kuskuksen sekaan.

  7. Lisää keltaiset rusinat ja sitruunamehu. Sekoita ja tarjoile heti tai säilytä ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Jopa -30%

Osta se omaksesi hyödyntämällä verkkosivustomme upeat tarjoukset.