Skip the navigation

Kotitekoiset halloween tryffelit

KitchenAid Chef

Pelottavia halloween-tryffeleitä, joista nauttivat sekä lapset että aikuiset!

homemadetruffles_thumbnail.jpg

Kotitekoiset halloween tryffelit

KitchenAid Chef

Pelottavia halloween-tryffeleitä, joista nauttivat sekä lapset että aikuiset!

Välineet

StandMixer
Valmistelu
10min
Ruoanlaitto
20min
Yhteensä
30min
Annos
4
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

150 ml kuohukermaa

230 g tummaa suklaata

15 g pehmeää voita

300 g valkosuklaanappeja

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Tästä reseptistä tulee 8 tryffeliä.

  2. Kuumenna vispikermaa, kunnes se kiehahtaa.

  3. Pilko 220 g tummaa suklaata erittäin hienoksi. Laita suklaa lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Lisää pehmennyt voi.

  4. Kaada kuuma kerma kulhoon. Anna hautua 5 minuuttia.

  5. Sekoita tasaiseksi nopeudella 2. Kaada pieneen paistoastiaan. Peitä muovikelmulla ja anna jäähtyä jääkaapissa 1,5 tuntia.

  6. Tee kahdeksan suklaapalloa pienellä jäätelökauhalla. Pyörittele hieman käsilläsi, jotta palloista tulee sileitä ja tasaisia.

  7. Sulata valkosuklaanapit mikroaaltouunissa ja siirrä kapeisiin ja korkeaisiin juomalaseihin. Aseta tryffelit varrastikkuihin ja upota sulatettuun suklaaseen. Irrota tikuista ja aseta leivinpaperilla peitetylle levylle tai lautaselle.

  8. Laita jäljelle jäänyt suklaasula pienellä aukolla varustettuun pursotuspussiin ja pursota sitä tryffeleiden päälle tehden niistä muumion näköisiä.

  9. Sulata jäljelle jäänyt tumma suklaa mikroaaltouunissa ja käytä pientä hammastikkua silmien "piirtämiseen".