Skip the navigation

Kotitekoinen tiramisu

KitchenAid Chef

Tämä kerrosjälkiruoka on todellinen suosikki kahvissa liotettujen keksien ja kermaisen mascarponen ansiosta.

tiramisu_thumbnail.jpg

Kotitekoinen tiramisu

KitchenAid Chef

Tämä kerrosjälkiruoka on todellinen suosikki kahvissa liotettujen keksien ja kermaisen mascarponen ansiosta.

Välineet

CoffeeMachine
Valmistelu
30min
Asetus
6h
Yhteensä
6h30
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

ml 200 espressoa

4 kananmunaa

70 g hienoa sokeria

500 g mascarponea

300 g sokerikakkukeksejä

3 rkl kaakaojauhetta

valinnainen kermavaahtoa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Keitä 200 ml espressoa. Anna jäähtyä kokonaan.

  2. Erottele keltuaiset valkuaisista ja aseta keltuaiset vispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Lisää hieno sokeri ja sekoita nopeudella 8, kunnes seos on väriltään vaaleaa.

  3. Laske nopeus asetukseen 4 ja lisää mascarpone.

  4. Vispaa munanvalkuaisia nopeudella 10, kunnes vaahdosta muodostuu kiinteitä huippuja.

  5. Sekoita valkuaisvaahto kevyesti mascarponeseokseen sekoitusnopeudella, kunnes ainesosat ovat sekoittuneet hyvin.

  6. Kasta sokerikakkukeksejä espressoon ja järjestele ne tarjottimelle. Kaavi ja levitä kolmasosa mascarponetäytteestä. Toista tätä 3 kertaa. Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kuusi tuntia. Ripottele päälle kaakaojauhetta ennen tarjoilua.

  7. Pursota viimeisen mascarponekerroksen päälle kermavaahtoa luodaksesi juhlavan tunnelman.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Upea talviale