Skip the navigation

Kotitekoinen tapenade

KitchenAid Chef

Tarjoile suolaisen oliivitahnan kanssa rapeaa crostinia.

tapenade_thumbnail.jpg

Kotitekoinen tapenade

KitchenAid Chef

Tarjoile suolaisen oliivitahnan kanssa rapeaa crostinia.

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
5min
Yhteensä
5min
Annos
6
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

120 g kivettömiä mustia oliiveja

90 g kivettömiä vihreitä oliiveja

50 g paahdettua punaista paprikaa

1/4 sitruuna

1 valkosipulinkynsi

5 g persiljaa

60 ml oliiviöljyä

1 patonki

1 rkl oliiviöljyä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Aseta kahden eri lajin oliivit ja paahdettu paprika johdottomaan teholeikkuriin. Purista sitruunasta mehut ja lisää persilja, valkosipuli ja 60 millilitraa oliiviöljyä. Valitse nopeus 2 ja käytä sykäystoimintoa 20 kertaa, kunnes koostumus on sopiva.

  2. Leikkaa patonki ohuiksi viipaleiksi ja voitele niitä oliiviöljyllä. Aseta paahdin haluamaasi paahtoasteeseen. Paahda leipäviipaleet.