Skip the navigation

Kevätsalaatti

KitchenAid Chef

Reseptissä yhdistyvät tuoreet kausivihannekset, rouskuvat pähkinät ja kermainen burrata.

Spring Salad Recipes.JPG

Kevätsalaatti

KitchenAid Chef

Reseptissä yhdistyvät tuoreet kausivihannekset, rouskuvat pähkinät ja kermainen burrata.

Välineet

StandMixer
VegetableSlicerAndShredder
Valmistelu
20min
Yhteensä
20min
Annos
6
Vaikeustaso
Keskitaso

Ainekset

16 minikurkkua

2 kesäkurpitsaa

90 g pistaasipähkinöitä

6 kerää sydänsalaattia

200 g ryöpättyjä sokeriherneitä

100 g edamame-papuja

6 burrataa

1/2 sitruunaa

2 rkl oliiviöljyä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kiinnitä yleiskoneeseen vihannesleikkuri/-raastinlisäosa, jossa on viipalointiterä. Viipaloi minikurkut ja kesäkurpitsat nopeudella 4.

  2. Kiinnitä yleiskoneeseen vihannesleikkuri/-raastinlisäosa, johon on kiinnitetty karkea raastinterä, ja murskaa pistaasipähkinät nopeudella 4.

  3. Leikkaa sydänsalaatti pituussuunnassa ja asettele vihannekset salaattilautaselle. Lisää burrata. Viimeistele salaatti tuoreella raastetulla sitruunankuorella sekä murskatuilla pistaasipähkinöillä ja pirskota päälle oliiviöljyä.

  4. Tarjoiluvinkki: tarjoile leivän ja mieleisesi salaatinkastikkeen kera.