Kevätsalaatti
Reseptissä yhdistyvät tuoreet kausivihannekset, rouskuvat pähkinät ja kermainen burrata.
Kevätsalaatti
Reseptissä yhdistyvät tuoreet kausivihannekset, rouskuvat pähkinät ja kermainen burrata.
Välineet
Ainekset
16 minikurkkua
2 kesäkurpitsaa
90 g pistaasipähkinöitä
6 kerää sydänsalaattia
200 g ryöpättyjä sokeriherneitä
100 g edamame-papuja
6 burrataa
1/2 sitruunaa
2 rkl oliiviöljyä
Vaiheittaiset ohjeet
Kiinnitä yleiskoneeseen vihannesleikkuri/-raastinlisäosa, jossa on viipalointiterä. Viipaloi minikurkut ja kesäkurpitsat nopeudella 4.
Kiinnitä yleiskoneeseen vihannesleikkuri/-raastinlisäosa, johon on kiinnitetty karkea raastinterä, ja murskaa pistaasipähkinät nopeudella 4.
Leikkaa sydänsalaatti pituussuunnassa ja asettele vihannekset salaattilautaselle. Lisää burrata. Viimeistele salaatti tuoreella raastetulla sitruunankuorella sekä murskatuilla pistaasipähkinöillä ja pirskota päälle oliiviöljyä.
Tarjoiluvinkki: tarjoile leivän ja mieleisesi salaatinkastikkeen kera.