Skip the navigation

Kesäkurpitsalasagne

KitchenAid Chef

Herkullinen kasvislasagne, jossa on kesäkurpitsaa sekä mozzarella- ja fetajuustoa.

Import-Recipe - Zucchini lasagna

Kesäkurpitsalasagne

KitchenAid Chef

Herkullinen kasvislasagne, jossa on kesäkurpitsaa sekä mozzarella- ja fetajuustoa.

Välineet

StandMixer
SheetCutter
Valmistelu
15min
Ruoanlaitto
20min
Yhteensä
35min
Annos
2
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

2 kesäkurpitsaa

200 g fetajuustoa

1 tomaatti viipaloituna

100 g aurinkokuivattuja tomaatteja

1 tl mustapippuria

1 kynsi valkosipulia

200 g mozzarellaa

5 basilikan lehteä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kiinnitä yleiskoneeseen vihannessiivuleikkuri. Käännä teränvapautusvipua niin, että kesäkurpitsa mahtuu paikalleen.

  2. Kuori kesäkurpitsa ja leikkaa sitä päistä tarvittaessa, jotta se mahtuu ruoankannattimeen ja ruokatikkuun.

  3. Laita kesäkurpitsa vihannessiivuleikkuriin.

  4. Kiinnitä paksu terä vihannessiivuleikkuriin.

  5. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 1 ja ota kesäkurpitsaviipaleet vastaan käsin.

  6. Leikkaa kesäkurpitsaviipaleet uunivuokasi kokoisiksi paloiksi.

  7. Laita tehosekoittimeen fetajuusto, tomaatti, aurinkokuivatut tomaatit, valkosipuli ja mustapippuri. Sekoita 2 minuuttia nopeudella 6, kunnes kastike on tasaista.

  8. Laita ohut kerros kastiketta uunivuoan pohjalle ja peitä se kesäkurpitsaviipaleilla.

  9. Lisää kerros kastiketta ja mozzarellaviipaleita. Toista nämä vaiheet, kunnes kesäkurpitsalevyt ja kastike loppuvat.

  10. Paista 15–20 minuuttia 200-asteisessa esilämmitetyssä uunissa.

  11. Lisää pinnalle tuoreita basilikanlehtiä.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Upea talviale