Skip the navigation

Kesäinen ratatouille

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
summerratatouille_thumbnail.jpg

Tämä tyylikäs versio klassisesta ratatouillesta on herkullinen tapa nauttia kesäisistä vihanneksista.

Duration
Yhteensä1h25
Valmistelu25min
Ruoanlaitto1h

Välineet

StandMixerStandMixer
VegetableSlicerAndShredderVegetableSlicerAndShredder

Ainekset

Annos

1

keltainen kurpitsa

1

bataatti

1

munakoiso

5

tomaattia

300 g

tomaattikastiketta

175 ml

valkokastiketta

2 rkl

oliiviöljyä

1

hienonnettu valkosipulinkynsi

4

timjamin vartta

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita vihannesleikkuri/-raastinlisävarusteella varustettu yleiskone nopeudelle 4 ja työnnä kesäkurpitsa, keltainen kurpitsa, bataatti ja munakoiso laitteeseen. Viipaloi tomaatti ohuiksi viipaleiksi käsin.

  2. Kaada tomaattikastike pyöreään paistovuokaan. Kaada päälle valkokastiketta.

  3. Asettele tomaattikastikkeen päälle vuorotellen viipaloituja vihanneksia.

  4. Sekoita oliiviöljy, hienonnettu valkosipuli ja tuore timjami ja sivele seosta vihannesten päälle.

  5. Peitä leivinpaperilla ja paista 30 minuuttia 190°asteessa. Poista leivinpaperi ja jatka paistamista vielä 30 minuuttia tai kunnes kaikki vihannekset ovat kypsiä.